سخنرانی‌ نماینده «راوا» در شهرهای مختلف جاپان

سارا نماینده «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) بنابر دعوت «دوستان راوا در جاپان» سفر بیست روزه‌ا‌‌‌ی به شهرهای مختلف جاپان داشت. او در دهها مکتب و پوهنتون‌، درباره افغانستان و مخصوصا وضعیت فاجعه‌بار زنان و کودکان و فعالیت‌های «راوا» سخنرانی نموده و با نهادها و شخصیت‌های ضدجنگ و اشغال دیدار نمود.

Yoshiko Kiryu زن هفتاد ساله و رهبر «دوستان راوا در جاپان» بدون احساس‌ خستگی این برنامه‌ها را ترتیب و هماهنگ می‌نمود. قابل یادآوریست که این نهاد از دودهه بدینسو خدمات شایانی را به زنان و دختران افغان انجام داده و سالهاست که یک مکتب دخترانه «راوا» را تمویل نموده برای سایر فعالیت‌های آن با زحمات شباروزی کمک جمعاوری می‌کنند.

دیدار نماینده «راوا» با اکیرا میداAkera Maeda و مچیکو Michiko Takata و دیگر اعضای گروپ «دوستان راوا در جاپان».

به تاریخ ۴ اکتوبر ۲۰۱۹، نخستین سخنرانی در لیسه Yori Gakuin صورت گرفت که حدود ۱۰۰ شاگرد از صنوف یازده و دوازده در آن اشتراک کرده بودند که با علاقه‌مندی به صحبت‌های نماینده «راوا» گوش دادند. آنان ضمن تقدیر از مبارزه «راوا» در شرایط دشوار، در باره تبعیض جنسی، وضعیت وخیم صحی و آموزشی زنان و اطفال پرسش‌هایی مطرح نمودند که از سوی سارا پاسخ داده شد. شام همین روز در پوهنتون‌ Doshisha شهر اوساکا OSAKA برنامه‌ای تنظیم شده بود که به شمول محصلان و مردم عام هشتاد تن اشتراک ورزیده بودند. یکی از محصلان بعد از پایان سخنرانی در حالیکه با آگاهی از وضعیت واقعی افغانستان شدیدا متاثر گردیده بود گفت: «من در باره افغانستان اصلا نشنیده بودم، و نمی‌دانستم که برای زنان و اطفال شرایط در آنجا چقدر سخت است. مخصوصا سازمانی متشکل از زنان به‌ نام راوا که مبارزه می‌کنند را نمی‌شناختم. می‌خواهم در باره راوا و فعالیت‌های‌تان بیشتر بفهمم و همکار باشم.»

به همین ترتیب در چندین برنامه دیگر در شهرهای اوساکا Osaka، کیتو Keyoto، هوکایدو Hokkaido و توکیو در نهادهای تعلیمی و مکاتب طی کنفرانس‌های متعدد، نماینده «راوا» در رابطه به جنایات امریکا و طالبان و باندهای جهادی و پروسه مسخره «صلح» سخنرانی نموده به اشتراک کنندگان تصاویری از جنایات طالبان، داعش و امریکا علیه زنان ستم‌دیده افغان را نمایش داد.

در پوهنتون OSAKA Jygakuin یکی از محصلان اهل اندونیزیا گفت: «من واقعا تحت تاثیر مبارزات و فعالیت‌های تان قرار گرفتم. می‌خواهم مثل شما در برابر بی‌عدالتی‌ها و خشونتی که هنوز علیه زنان در اندونیزیا نیز جریان دارد مبارزه کنم، مبارزه شما به من نیرو و جرات بخشید.»

پروفیسور Mari Oka از استادان بااحساس و فعال پوهنتون کیوتو Kyoto یکی از هواداران صمیمی «راوا»ست که با علاقمندی خاص به مسایل کشور ما، اوضاع جاری در افغانستان را تعقیب می‌نماید. او با استقبال گرم از نماینده «راوا» برنامه‌ا‌ی را در پوهنتون مذکور ترتیب داده بود که ده‌ها تن در آن حضور بهم رسانیدند. او قبل از آغاز سخنرانی به اشتراک کنندگان گفت: «امریکا بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر برای از نابودی طالبان و القاعده زیر نام حقوق زن و آزادی زنان به افغانستان رفت، اما امروز وضعیت افغانستان با گذشت هرروز وخیم‌تر شده و مردم این کشور زیر حملات داعش و طالب و گروه‌های تروریستی کشته می‌شوند و خشونت علیه زنان در گوشه گوشه افغانستان بیداد می‌کند. حقیقت در افغانستان غیر از چیزیست که ما از طریق رسانه‌های خود می‌شنویم، بازهم در این شرایط دشوار راوا به مبارزه خود ادامه می‌دهد. امیدواریم بعد از محاکمه جنایتکاران شاهد صلح دایمی در افغانستان باشیم....»

بعد از پایان سخنرانی سارا، یکی از محصلان ابراز نمود: «از وضعیت افغانستان نمی‌فهیمدم، این که امریکا و عواملش بخاطر منافع خود مردم بی‌گناه افغانستان را از بین می‌برد خیلی خشمگین شدم، به عنوان یک جاپانی و دوست تان چه می‌توانم برای تان انجام بدهم؟ می‌خواهم در کنار شما بوده از شما حمایت کنم و در مبارزه سختی که در شرایط دشوار انجام می‌دهید همکار باشم.»

نماینده «راوا» با چند محصل پوهنتون که به تازه‌گی اتحادیه مهاجران را ایجاد نموده‌اند دیدار نمود. رهبر این گروه Shunsuke Ozakiاز شرایط ابتر مهاجران در جاپان گفت: «مهاجران در وضعیت بسیار بدی قرار دارند. دولت ما زندگی را بر آنان چنان سخت و محدود ساخته که حتا اقدام به خودکشی می‌کنند، به همین دلیل می‌خواهم برای حقوق مهاجران مبارزه کنم.»

مصاحبه نماینده «راوا» در روزنامه «پرچم سرخ» حزب کمونیست جاپان

داکتر Nekozuka از داکتران معروف و چپ منطقه Suppro شهر Hokiado برنامه سخنرانی نماینده «راوا» را ترتیب داده بود که با استقبال گرم اشتراک کنندگان مواجه گردیده و در آخر برنامه او درباره وضعیت فلسطین و جنایات اسراییل صحبت نمود. او که خود را یک کمونیست معرفی کرد، انسان متعهدی‌ست که زندگی‌اش را وقف کمک به مردم بینوا و تحت ستم نموده است. او برای تداوی مردم و کودکان فلسطینی بارها به آنجا رفته است. وی گفت: «بسیار علاقه‌مندم به افغانستان بیایم اگر دولت ما اجازه بدهد.»

به همین ترتیب استادان دیگر چون پروفیسور Akihisa Matsuno از پوهتنون بین‌المللی Osaka و Kyoko Okumoto از پوهنتون OSAKA Jygakuin برنامه نماینده «راوا» در این پوهنتون‌ها را ترتیب داده بودند که با سخنرانی و نمایش عکس از شرایط افغانستان برگزار گردید.


Aisa Kiyosue یکتن از قدیمی‌ترین اعضای رهبری نهاد «دوستان راوا در جاپان» است که بارها به افغانستان سفر نموده و از اوضاع افغانستان و زنانش آگاهی فراوان دارد. دیدن شرایط جهنمی زنان و اطفال افغان بر او شدیدا اثر گذاشته به همین دلیل زندگی‌اش را وقف کمک به «راوا» نموده است. او شب و روز تلاش می‌ورزد تا از طرق گوناگون فریاد زن افغان را به مردم خود برساند و به آنان کمک‌هایی جمعاوری نماید. این زن بااحساس و پرتلاش در همکاری با دو عضو دیگر نهاد نامبرده (پروفیسور Akira Maedaو Yoshiko Kiryu) زندگی پرمشقت زنان افغان را در کتابی تحت عنوان «تلاش برای صلح و عدالت جنسیتی» انعکاس داده که بخشی از کتاب به تجارب و فعالیت‌های «راوا» اختصاص یافته است. نسخه چاپی این کتاب در یکی از برنامه‌های سخنرانی سارا، رسما رونمایی گردید که با استقبال خوب مواجه شد. او و همکارانش نقش مهمی در ترتیب برنامه‌ها در شهرهای مختلف جاپان ایفا نمودند. از جمله در پوهنتون Muroran که او خود یکی از استادان مجرب آن است، قبل از آغاز سخنرانی به گونه مفصل در باره شرایط اسفناک زنان و مردم افغانستان به اشتراک‌کنندگان معلومات داد و در باره جنایات امریکا و متحدان و مزدورانش در افغانستان و سایر کشورهای جنگ‌زده حقایقی را بیان نمود. او در اخیر گفت مطمین هستم که صحبت های نماینده راوا در فکر مردم ما در جاپان تغییر ایجاد می‌کند تا در برابر سرنوشت یک ملت مظلوم بی‌تفاوت نباشند... او درود های خود را به تمامی زنان رنجدیده افغان فرستاده گفت خوشحالم که در کنار زنان شجاع «راوا» قرار دارم.

برنامه‌های نماینده «راوا» در تعدادی از روزنامه‌های جاپان نیز انعکاس یافت. از جمله سارا در مصاحبه با ژورنالیست «حزب کمونیست جاپان» Yukiko Tsutsumiدر باره ماهیت جنگ و گفتگوهای «صلح» در افغانستان معلومات داده و حل ریشه‌ای فلاکت، فقر، ناامنی، فساد، کشتار، پایان خشونت علیه زنان، بهبود وضعیت اطفال و ده‌ها مشکل دیگر را منوط به خروج نیروهای اشغالگر و سرنگونی دولت دست‌نشانده خوانده و امریکا را عامل اصلی تباهی افغانستان نامید.

دیدگاه نماینده «راوا» در رابطه به اوضاع کنونی افغانستان و فعالیت های «راوا» در روزنامه های Muroran Minpo وHokkaido Shimbun جاپان انعکاس یافت.

۴ اکتوبر ۲۰۱۹: سخنرانی نماینده «راوا» در مکتب Yori Gakuin

۴ اکتبر ۲۰۱۹: سنخنرانی نماینده «راوا» در پوهنتون Doshisha در اوساکا



۶ اکتبر ۲۰۱۹: سخنرانی نماینده «راوا» در پوهنتون Osaka اوساکا

۷ اکتبر ۲۰۱۹: سنخرانی نماینده «راوا» در پوهنتونOsaka jyogakuin

Kyoko Okumoto یکی از استادان مجرب از پوهنتون OSAKA Jygakuin برنامه نماینده «راوا» را در این پوهنتون‌ ترتیب داده بود.

۱۱ اکتبر ۲۰۱۹: سخنرانی نماینده «راوا» در مکتب Mokawa شهر Hokkaido

۱۱ اکتبر ۲۰۱۹: سخنرانی نماینده (راوا) در پوهنتون Muroran شهر Hokkaido .


۱۲ اکتبر ۲۰۱۹: سخنرانی نماینده (راوا) در شهر Suppro .

جلسه نماینده «راوا» با گروپ «دوستان راوا در جاپان» در شهر توکیو

از راست به چپ: Yoshiko kirue زن هفتاد ساله و رهبر «دوستان راوا در جاپان».
Aisa Kiyosue یکتن از قدیمی‌ترین اعضای رهبری نهاد «دوستان راوا در جاپان» است که بارها به افغانستان سفر نموده و از اوضاع افغانستان و زنانش آگاهی فراوان دارد.
Yumiko Ketagaki زن هشتاد ساله با وجودی مریضی که دارد برای تنظیم برنامه‌های نماینده «راوا» بدون خستگی شب و روز تلاش می‌ورزید.
آخرین مطالب