RAWA and

علیه امپریالیزم و تاریک‌اندیشی!

خواهران مبارز و رفقای گرامی،

با تاسف فراوان اطلاع حاصل نمودیم که طالبان دوباره داخل شهر کابل گردیده‌اند. رژیم دست‌نشانده و نصب‌شده توسط امپریالیست‌ها همچو لانه‌ی کاغذی فرو ریخت. شاید این پایان جنگ باشد، ولی از کدام صلحی در چنگال رژیم فاشیست و دینی شدیدا تاریک‌اندیش لذت خواهید برد؟

خیلی خشمگینیم که کشور ما یعنی فرانسه امپریالیست بخشی از استیلاگری‌های نظامی و مستعمراتی بوده و در رنج‌های مردم شما نقش داشته است. این استیلاگری زیر نام رهایی زنان افغانستان از چنگال طالبان به راه انداخته شد. بایست خاطرنشان ساخت که جهت افشای این نیرنگ، سازمان ما دوبار فعالان شما را در ۲۰۰۲ و ۲۰۰۹ جهت سفر به شهرهای گوناگون فرانسه دعوت کرد. لازم بود که آوای بدیلی شنیده شود؛ آوای ستمدیدگان افغانستان، آنانی که امپریالیست‌ها و رسانه‌ها و سگ‌های پاسبان روشنفکرش ادعای نمایندگی شان را کرده، اما هرگز صدای آنان را بلند ننموده‌اند.

دولت و سیاستمداران کشور ما به‌شمول چپ و راست برای سرنوشت افغانستان اشک تمساح می‌ریزند، اما از جانب دیگر با پناهجویان افغان بدرفتاری کرده آنان را اخراج می‌کنند و رییس‌جمهور ما مکرون از پذیرش آنانی ابا ورزید که از شر طالبان فرار کرده‌اند. و همچنان، اَن هیدالگو، شاروال پاریس در‌ حالی‌که جاده‌ای را به نام مسعود(*) مسما می‌کند، به پلیس فرمان می‌دهد تا به زور اردوگاه‌های پناهجویان را تخلیه کنند. آنان منکر این حقیقت می‌شوند که دولت‌هایی مانند فرانسه با مداخله شان منجر به هرج و مرج و فرار هموطنان شما گردیده اند.

آنان ارزشی به سرنوشت زن و مرد افغان قایل نیستند. برای آنان فقط رقابت‌های جهانی میان قدرت‌ها ارزش دارد. تهاجم ۲۰۰۱، ادامه روند استیلاگری‌های خارجی علیه سرزمین شما می‌باشد. بریتانیا، اتحاد جماهیر شوروی، پاکستان، امریکا، فرانسه و اکنون همچنان ترکیه و چین. هر یک جناح‌های مرتجعی را برضد یکدیگر پشتیبانی می‌کنند تا پنجه‌های شان را بیشتر در جسم مردم فرو برده و سپس نوکران شان را ترک کنند. چیزی که همین اکنون جریان دارد. پیروزی طالبان، آنان را در جایگاه یکی از طرف‌های معامله قرار داده است. معامله ساده است: اگر آنان مقررات بازی امپریالیزم را بپذیرند، قدرت‌های بزرگ از سیاست‌های داخلی طالبان چشم‌پوشی خواهند کرد. دیگر خبری از تبلیغات «فمنیستی» نخواهد بود. ما می‌خواهیم تا صدای فمنیستی و انقلابی شما شنیده شود.

یگانه چاره‌ برای شکستن حلقه شریر نگون‌بختی مردم افغانستان این است: انقلاب دموکراتیک، مردمی، ضدفیودالیزم و ضدامپریالیزم. می‌دانیم که پیرامون این مسئله همه موافقیم. هدف شما برپایی انقلاب دموکراتیک و خودمدیریتی مردم افغانستان است که متکی بر هیچ کشور امپریالیستی و یا جنگسالاری نباشد. بنابر این، «سازمان کمونیست مارکسیست-لنینست – راه پرولتری» به پشتیبانی شما برای مبارزه رهایی‌بخش مردم افغانستان ادامه خواهد داد.

خواهران مبارز گرامی! رفقای گرامی!

«سازمان کمونیست مارکسیست-لنینست – راه پرولتری» در کنار شماست. از دل و جان می‌خواهیم تا از مبارزه شما به گونه مادی و سیاسی حمایت نماییم. به امید دیدار و ادامه مبارزه علیه امپریالیزم!



*- احمدشاه‌ مسعود، جنگسالار بنیادگرا و نماینده فیودالیزم که هنگام کشته‌شدن‌اش در ۲۰۰۱ توسط فرانسه حمایت می‌شد و با سازمان جاسوسی این کشور پیوند داشت. در تمام رسانه‌های سرمایه‌داری از وی یک چهره‌ی دموکراتیک و مدافع زن به نمایش گذاشته می‌شد، در ‌حالی‌که نیروهای وی مردم ملکی را قتل‌عام ‌کرده و سد راه پیشرفت زنان می‌شدند. او بخشی از دولتی بود که در دهه ۱۹۹۰ قوانین شریعت را بر افغانستان نافذ کرد.

KINESIS نشریه‌ چاپ‌ كانادا فبروری‌ ۲۰۰۰

Changing the World Step-by-step جنوری‌ ۲۰۰۰

CLAUDIA نشریه‌ چاپ‌ برازیل‌ مارچ‌ ۲۰۰۰

Welfare Mothers Voice بهار، تابستان، خزان ۲۰۰۰

SOCIALIST نشریه‌ حزب‌ سوسیالیست‌ امریكا شماره‌ ۲ مارچ‌ و اپریل‌ ۲۰۰۰

Newsheet نشریه‌ شركت‌گاه‌ شماره‌ ۲ می‌ و جون‌ ۲۰۰۰

HARVARD INTERNATIONAL REVIEW شماره‌ ۲ بهار ۱۹۹۹

La Croix دسمبر ۱۹۹۹ شماره‌ ۳۵۴۸۳

WOMEN'S ASIA نشریه‌ چاپ‌ جاپان‌ شماره‌ ۲۱ سال‌ ۲۰۰۰

L' ESPRESSO شماره‌ ۴ ۲۰۰۰

NEWS & LETTERS شماره‌ ۲ مارچ‌ ۲۰۰۰

فعالان‌ حقوق‌ بشرخشونت‌ علیه‌ زنان‌ را محكوم‌ كردند

عده‌ای‌ از چهره‌های‌ سرشناس‌ سیاسی‌ و فعالان‌ حقوق‌ بشر خشونت‌ رو به‌ افزایش‌ نسبت‌ به‌ زنان‌ در افغانستان‌ جنگ‌ زده‌ را محكوم‌ كرده‌ از مجامع‌ بین‌ المللی‌ بطور عموم‌ و از كشورهای‌ همسایه‌ بطور اخص‌ خواستند تا برای‌ برگرداندن‌ صلح‌ و ثبات‌ در كشور نقش‌ شان‌ را بازی‌ نمایند.

اینان‌ شامل‌ رییس‌ تحریك‌ استقلال‌ پاكستان‌، مارشال‌ هوایی‌ متقاعد محمداصغرخان‌، بنیانگذاركمسیون‌ حقوق‌ بشر پاكستان‌، عاصمه‌ جهانگیر، رییس‌ فعلی‌ آن‌ افراسیاب‌ ختك‌، رهبر حزب‌ كارگران‌ و دهقانان‌ پاكستان‌،افضل‌ خاموش‌ و دیگران‌ بودند.

در گردهمایی‌ «جمعیت‌ انقلابی‌ زنان‌ افغانستان‌» به‌ مناسبت‌ روز جهانی‌ زن‌، زنان‌ و مردان‌ جنگ‌ زده‌ای‌ كه‌ به‌ نسبت‌ جنگ‌های‌ داخلی‌ سرزمین‌ شان‌ را ترك‌ كرده‌اند وسیعا اشتراك‌ ورزیده‌ بودند. علاوه‌ بر شنیدن‌ سخنرانی‌های‌ كوتاه‌ اما جامع‌ سخنرانان‌، حاضران‌ اجراهایی‌ را نیز مشاهده‌ كردند. شاگردان‌ مكتب‌ بااجرای‌ سرودهایی‌ خواستار برقراری‌ صلح‌ و امنیت‌ در كشور شان‌ شدند. در داخل‌ سالون‌ نشترهال‌، «راوا» شعارها و پلاكارت‌هایی‌ حاكی‌ از ضدیت‌ با بنیادگرایان‌ و افزایش‌ مداخلات‌ در امور افغانستان‌ را نصب‌ كرده‌ بود.


ژان‌برتو حین‌ اعطای‌ جایزه‌ به‌ مادر زمری‌

به‌ تاریخ‌ ۱۵ اپریل‌ سال‌ جاری‌ ژان‌برتو رئیس‌ امور افغانستان‌ در سفارت‌ فرانسه‌، جایزه‌ حقوق‌بشر پارلمان‌ فرانسه‌ را از طرف‌ كمسیون‌ مشورتی‌ حقوق‌ بشر آن‌ كشور ضمن‌ محفلی‌ در اقامتگاهش‌ به‌ اشتراك‌ سفیر و سایر اعضای‌ سفارت‌ در اسلام‌آباد، تعدادی‌ از خبرنگاران‌، عده‌ای‌ از اعضا و دوستان‌ و چند مادر داغدیده‌ی‌ ما به‌ "راوا" اعطا كرد. این‌ اولین‌ باریست‌ كه‌ غرب‌ به‌ یك‌ سازمان‌ دموكراتیك‌ در افغانستان‌ توجه‌ مبذول‌ می‌دارد.

زنان‌ افغان‌ عليه‌ طالبان‌ تقاضای كمك‌ نمودند

اسلام‌ آباد: روز چهارشنبه‌ زنان‌ افغان‌ در حالی كه‌ پلاكاردهايی در تقبيح‌ حكمرانان‌ طالبان‌ و مخالفين‌ نظامی آنان‌ در شمال‌ كشور را حمل‌ میكردند، مقابل‌ دفتر سازمان‌ ملل‌ مارش‌ نموده‌ و تقاضای كمك‌ نمودند.

يكی از سخنگويان‌ گروهی كه‌ توسط‌ «جمعيت‌ انقلابی زنان‌ افغانستان‌» رهبری میشد اظهارداشت‌: «جامعه‌ بين‌المللی در مقابل‌ ما سكوت‌ اختيار نموده‌ است‌... ما به‌ كمك‌ نياز داريم‌».

در اعلاميه‌ی يك‌ صفحه‌ای كه‌ از وضع‌ اسفبار زنان‌ در افغانستان‌ حكايت‌ میكرد، سازمان‌ مذكور مجمع‌ بين‌المللی و رسانه‌ های جهان‌ را متهم‌ ساخت‌ كه‌ فقط‌ گاهگاهی به‌ افغانستان‌ توجه‌ كرده‌ اند در حالی كه‌ مسئله‌ مهاجران‌ كوسوو را وسيعاً منتشر ساخته‌ اند. در نوشته‌ی مذكور كه‌ به‌ دفتر سازمان‌ ملل‌ تسليم‌ داده‌ شد چنين‌ پرسيده‌ شده‌ بود: «آيا اين‌ بخاطر آنست‌ كه‌ خون‌ اروپايی ها(مهمتر) از خون‌ مردم‌ افغانستان‌ است‌؟»

با انتشار دومین‌ شماره‌ی‌ «تركیدن‌ پوقانه‌ی‌ "حكومت‌ اسلامی‌" در افغانستان‌» به‌ زبان‌ انگلیسی‌ در جنوری‌ ۱۹۹۷ كه‌ حاوی‌ گزارشها، تصاویر و مقالات‌ در مورد جنایات‌ و توحش‌ احزاب‌ جهادی‌ و بنیادگرایان‌ جرایم‌پیشه‌ بود، شماری‌ از روزنامه‌های‌ پاكستان‌ به‌ آن‌ برخورد كردند. با توجه‌ به‌ كمبود جا و طولانی‌ بودن‌ آن‌ تبصره‌ها، جهت‌ آگاهی‌ خوانندگان‌ تنها متن‌ خلاصه‌ شده‌ی‌ «فرنتیر پست‌» مورخ‌ اول‌ مارچ‌ ۱۹۹۷ بقلم‌ سیدبخارشاه‌ را می‌آوریم‌.

«فرنتیرپست»، اول مارچ ۱۹۹۷

«راوا»: جهان‌ افغانستان‌ را فراموش‌ نموده‌ است‌

پشاور ـ «جمعیت‌ انقلابی‌ زنان‌ افغانستان‌» (راوا) زیر عنوان‌ «تركیدن‌ پوقانه‌ی‌ "دولت‌ اسلامی‌" در افغانستان‌»، در جنوری‌ ۱۹۹۷ مجله‌ای‌ انتشار داد تا مردم‌ جهان‌ را از وضعی‌ كه‌ هر آن‌ به‌ وخامت‌ می‌گراید و نیز بی‌عدالتی‌ علیه‌ زنان‌ در افغانستان‌ آگاه‌ نماید.

جواد همیم‌:

«صایمه كریم سنجیده گپ بزند»

از اظهارات ضد مجاهدین خودداری ورزد اگر نه خود مسئول وضع خواهند بود

پشاور (خبر وحدت‌) ـ منشی مركزی انجمن طلبه‌ی نهضت اسلامی‌، جاوید احمد جواد همیم طی بیانیه‌ای گفته است بنیادگرایان كسانی اند كه بر ضد ارتش روس مبارزه مسلحانه را آغاز كرده و ملت غیور افغانستان را بر آن واداشت تا برای افتخارات دینی و دفاع از كشور جهاد نماید. وی گفت كه صایمه‌كریم از صحبت های بی‌مورد خودداری نماید زیرا كه در افغانستان نظام اسلامی كاملاً پیاده شده و جایی برای سكیولاریزم وجود ندارد.

او گفت كه صایمه‌كریم سنجیده صحبت نموده از اظهارات نادرست علیه اسلام و مجاهدین خودداری نماید. وی علاوه كرد كه اسلام حقوق زن را بطور كامل و بیشتر از تمام مذاهب دیگر در نظر گرفته است‌. او افزود كه صایمه‌كریم و رفقایش در محدوده‌ی خویش بمانند و از اظهارات نادرست خودداری ورزند در غیرآن خود مسئول خرابی اوضاع خواهند بود.

زنان و اطفال افغان تظاهراتی اعتراضی‌ای در شهر براه انداختند

RAWA on the Frontier Post

ملل متحد بخاطر «امید آفرینی كاذب‌» مورد انتقاد قرار گرفت‌

پشاور (پی‌پی‌آی‌) ـ حدود ٣۰۰ زن و طفل افغان بروز شنبه در پشاور تظاهراتی علیه خونریزی جاری در افغانستان براه انداختند.

در تظاهرات كه به مناسبت چهارمین سالگرد غصب قدرت توسط مجاهدین در كابل توسط «جمعیت انقلابی زنان افغانستان‌» (راوا) مقیم پاكستان سازمان داده شده بود، یتیمان‌، بیوه‌ها و معیوبین جنگ داخلی افغانستان شركت داشتند.

زنان در حالیكه شعار می‌دادند، گروههای درگیر افغان را بخاطر كشتار مردم افغانستان در اثر مبارزه قدرت محكوم كردند.

از پاكستان‌، ایران‌، عربستان سعودی و هند درمیان كشور های خارجی‌ای نامبرده شد كه جنگ داخلی در افغانستان را عمداً دامن می‌زنند.

تظاهراتی‌ از طرف‌ زنان‌ افغان‌ در پشاور

«بشارت‌»، ٢۹ اپریل‌ ١۹۹۵

ندای‌ مظاهره‌ كنندگان‌ زن‌ علیه‌ تمام‌ رهبران‌ بنیادگرا، طالبان‌ و دوستم‌

پشاور- در تظاهرات‌ وسیع‌ «جمعیت‌ انقلابی‌ زنان‌ افغانستان‌» كه‌ ۹ صبح‌ در یونیورستی‌ تاون‌ آغاز گردید تقریباً ١۵۰۰ زن‌ و طفل‌ شركت‌ نموده‌ بودند. و شعارهایی‌ علیه‌ تمام‌ رهبران‌ بنیادگرا، طالبان‌ و دوستم‌ و به‌ طرفداری‌ از آزادی‌ و دموكراسی‌ داده‌ شد. همچنان‌ سرودهای‌ انقلابی‌ و میهنی‌ توسط‌ اعضاء و شاگردان‌ مكتب‌ «راوا» خوانده‌ می‌شد.

مظاهره‌ كنندگان‌ زن‌ باوجود مخالفت‌ پلیس‌ پیشروی‌ نمودند. سخنگوی‌ «راوا» گفت‌ كه‌ مبارزه‌ زنان‌ افغان‌ تا برقراری‌ آزادی‌ و دموكراسی‌ در افغانستان‌ ادامه‌ خواهد داشت‌.

Page 1 of 2

آخرین مطالب